Antikviteter/konst


Här exponeras enbart ett urval av efterlysta antikviteter och konstverk. Kontakta Larmtjänst för en utökad sökning. Sökresultatet kan även innehålla antikviteter och konstverk som inte är efterlysta men som Larmtjänst vill ha information om. Vid dessa antikviteter och konstverk finns en tydlig notering. På sidan visas enbart efterlysningar 24 månader tillbaka i tiden.

Just nu söker vi

Rolex GMT 116718 LN stulen i Stockholm

Rolex GMT 116718 LN stulen i Stockholm

Den 9 december 2016 stals, vid ett personrån utanför hotell Nobis i Stockholm, en Rolex GMT 116718 LN. Klockan är inköpt i Italien och är ifrån 2007. Klockan är i guld och stål. Klockan uppskattas vara värd ca 200 000 kr.
Mer detaljer
Exklusiv diamantring gjord av Gamla Västers Diamant stulen vid lägenhetsinbrott i Malmö

Exklusiv diamantring gjord av Gamla Västers Diamant stulen vid lägenhetsinbrott i Malmö

Den 13 mars 2017, stals bl.a. en exklusiv diamantring vid ett lägenhetsinbrott på Olofsgatan i Malmö. Diamantringen som tillverkats av Gamla Västers Diamant i Malmö är en solitär klackring utförd i 18 k vitguld. Centrerat sitter en briljantslipad diamant , 5.07 karat. Diamanten är syntetiskt färgad Coffe, klarhet p2. Laserborrad och ifylld. Invändigt Gamla Västers Diamants "D" och en briljantslipad diamant. Bilden visar den stulna ringen som uppskattas vara värd ca 200 000 kr.
Mer detaljer
Tavla från Nils von Dardel stulen vid villainbrott

Tavla från Nils von Dardel stulen vid villainbrott

Den 5 augusti 2016 stals en tavla målad av Nils von Dardel i samband med ett villainbrott på Djursholm. Tavlan är i blyerts och från 1930 talet. Vid inbrottet stals även ett konstverk av Christo.Bilderna visar de stulna tavlorna.
Mer detaljer
Glömt lösenord
Du har missat att fylla in ditt användarnamn Lösenordet var tom

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här