Övrigt


 

Just nu söker vi

Blått maskinflak/ lastväxlarflak med helramp, stulet i Karlstad

Blått maskinflak/ lastväxlarflak med helramp, stulet i Karlstad

Mellan den 9 maj och 14 maj 2018, stals ett blått maskinflak/ lastväxlarflak med helramp, fabrikat Akron, okänt tillverkningsår, på Sågverksgatan i Karlstad. På höger sida fram sitter en helsvetsad plåtbit med instansat nr 28627. På flaket finns även två skåp innehållande fyra kättingar och spännare. Bilderna visar ett annat flak av samma fabrikat som ägaren har, det stulna har helramp vilket inte finns på flaket på bilderna.. Värdet uppskattas till ca 50 000 kr.
Mer detaljer
LED Perimeter, skärmar för arenareklam, stulna i Jönköping.

LED Perimeter, skärmar för arenareklam, stulna i Jönköping.

Sannolikt natten mellan den 1 april och 2 april 2018, stals en dragbil och en trailer på ett åkeri/ terminal, i Torsviks industriområde, Jönköping. På trailern var lastat 51 trälådor med LED skärmar för arenareklam, varje trälåda innehåller två skärmar och har en vikt på ca 115 kg. Mycket talar för att tjuven/ tjuvarna har haft kännedom om området och lasten, bilen har körts ut genom en låst grind som sågats upp och som endast ska användas av räddningstjänsten. Den stulna bilen och trailern anträffas på en rastplats längs med LV 846, gamla riksettan, ca 5 km från stöldplatsen. Bilen och trailern har inga skador men lasten är borta. Utrustningen har ett nyvärde på ca 2 miljoner kr och är två år gammal. Bilden som är tagen vid ett tidigare tillfälle visar dom stulna skärmarna.
Mer detaljer
Värdefull Rolex klocksamling stulen vid villainbrott i Stocksund norr om Stockholm

Värdefull Rolex klocksamling stulen vid villainbrott i Stocksund norr om Stockholm

Mellan den 27 oktober och 3 november 2017, stals vid ett villainbrott i Stocksund norr om Stockholm flera värdefulla klockor bl.a. en Rolex Yachtmaster 16628 i helguld inkl. Pärlemortavla med Diamanter, 2 extra urtavlor blå och vit, Rolex Daytona Guld/Stål 116523 med unik Paul Newman tavla klockan kan vara den enda i sitt slag, Rolex Submarine Guld/Stål 16613 blå tavla, blå ring, Rolex Datejust Guld/Stål 16013. Vid inbrottet stals även smycken, två guldringar med diamanter från Bvulgarys, modell B Zero, ankarkätting i guld ca 200 gram samt flera armband från Hermes, smycken från LV och Gucci m.m. Bilderna visar några av klockorna. Det sammanlagda godsvärdet uppskattas till ca 1,5 miljoner kronor.
Mer detaljer
Fyra värmepumpar NIBE F730 stulna från byggarbetsplatser i Löddeköpinge och Trelleborg

Fyra värmepumpar NIBE F730 stulna från byggarbetsplatser i Löddeköpinge och Trelleborg

Natten mellan den 13 och 14 september 2017, görs inbrott i ett villabygge på Läraregränd 14 i Löddeköpinge, inne i den inte färdigställda villan stjäls bl.a. en hel ny värmepump av fabrikat NIBE F730, tillverkningsnummer 06604817219002. Natten mellan den 19 och 20 september 2017, sker det inbrott i tre villor som inte är färdigställda på Tygelvägen i Trelleborg. Inne i husen stjäls tre nya värmepumpar NIBE F730, i samband med inbrotten krossar man nya fönster och förstör även helt nya dörrar med karm. Det sammanlagda värdet uppskattas till ca 200 000 kr, bilden är en pressbild av NIBE F730.
Mer detaljer
Exklusiva och unika diamantringar av Robert C Trisko  stulna i Barsebäck

Exklusiva och unika diamantringar av Robert C Trisko stulna i Barsebäck

I samband med en flytt mellan Barsebäck och Stockholm i september månad 2016, stals/ förlorades sex exklusiva ringar och ett halssmycke, fyra av ringarna och halssmycket är designat av Robert C Trisko från USA. Fyra s.k. pusselringar i guld med diamanter, ett hängsmycke med diamanter på halskedja av samma designer, en klackring och en vigselring med diamanter av okänd designer. Stölden upptäcks inte förrän i augusti månad 2017 då samtidigt ärendet polisanmäls. Bildcollaget visar pusselringarna och halssmycket. Värdet uppskattas till ca 500 000 kr.
Mer detaljer
Halssmycke för 218 000 kr borttappat i Toftanäs

Halssmycke för 218 000 kr borttappat i Toftanäs

Den 12 april 2017 tappades ett halssmycke på Ica Maxi Toftanäs. Halsbandet är värderat till 218 000 kr. Bilden visar det borttappade smycket.
Mer detaljer
50 olika träningsmaskiner stulna vid inbrott på Chamoun Fitness club i Tranås

50 olika träningsmaskiner stulna vid inbrott på Chamoun Fitness club i Tranås

Någon gång mellan den 21-26 juni 2017 gjorde man inbrott på Chamoun Fitness club i Tranås. Vid inbrottet stal man i stort sett all träningsutrustning bestående av ca 50 olika träningsmaskiner, löpband, crosstrainers, drag- och pressmaskiner med mera samt en stor mängd skivstänger, ställ, lösa vikter m.m. Redskapen är av fabrikat Gymleco och Master. Det bedöms ha använts en större lastbil för att köra bort allt. Nyvärdet på det som anmälts stulet uppgår till ca 2 miljoner kronor.
Mer detaljer
22 pallar, ca 2600, begagnade bilkatalysatorer stulna vid inbrott i Habo utanför Jönköping.

22 pallar, ca 2600, begagnade bilkatalysatorer stulna vid inbrott i Habo utanför Jönköping.

Natten mellan den 7 och 8 juni 2017, stals 22 pallar med ca 2600 st begagnade bilkatalysatorer från ett företag i Habo. Pallarna har höga pallkragar och var lastade i närmare 2 meters höjd och förslutna med svart plast och buntband. På varje pall fanns postens adressetiketter där bland annat texten ”Lagagruppen AB” framgår. Tjuvarna har brutit upp en port och backat in en trailerdragare med släp eller lastbil med släp i lokalen, man har använt företagets truck för att lasta godset, truckens lampor har krossats för att inte väcka uppmärksamhet. Samtidigt stals 10 nya lastbilshjul med däck av fabrikat Michelin, en gul batteriladdare/startbooster på hjul, ett komplett ca 2 meter högt rött verktygsskåp med verktyg, ca 5 st eldrivna handverktyg tex borrmaskin Bosch, slipmaskin m.m. Tjuvarna tog även 2 st registreringsskyltar med regnr ANX572 från en lastbil, bilens batteri och extraljus. Det sammanlagd värdet på det stulna uppgår till ca 1,7 miljoner kr.
Mer detaljer

Omfattande stölder av kopparkabel

Under den senaste helgen, 1 - 2 april 2017 har omfattande stölder av kabel stulits från järnvägsnätet i Västra Götaland. Vid denna stöld har ca 5km kopparkabel stulits. Stölderna av kopparkabel har pågått den senaste månaden och totalt har ca 8km kopparkabel stulits vid 10 st. olika stöldtillfällen mellan den 17 - 29 mars 2017.
Mer detaljer

Valsad aluminium stulen i Trelleborg

Någon gång under natten mellan den 12 och den 13 mars 2017 har ett parti aluminium stulits från Stena Recycling i Trelleborg. Det stulna godset består av 24 bitar valsad aluminium 1600x400x12mm samt något som liknar plåtremsor av aluminium i storleken 300x40x12mm.
Mer detaljer
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här