Antikviteter/konst


Här exponeras enbart ett urval av efterlysta antikviteter och konstverk. Kontakta Larmtjänst för en utökad sökning. Sökresultatet kan även innehålla antikviteter och konstverk som inte är efterlysta men som Larmtjänst vill ha information om. Vid dessa antikviteter och konstverk finns en tydlig notering. På sidan visas enbart efterlysningar 24 månader tillbaka i tiden.

Just nu söker vi

Tavla från Nils von Dardel stulen vid villainbrott

Tavla från Nils von Dardel stulen vid villainbrott

Den 5 augusti 2016 stals en tavla målad av Nils von Dardel i samband med ett villainbrott på Djursholm. Tavlan är i blyerts och från 1930 talet. Vid inbrottet stals även ett konstverk av Christo.Bilderna visar de stulna tavlorna.
Mer detaljer
Fyra bronsskuplturer stulna på Östra Gymnasiet i Skogås

Fyra bronsskuplturer stulna på Östra Gymnasiet i Skogås

Natten mellan den 10-11 december stals fyra bronsskulpturer på Östra Gymnasiet i Skogås. Skulpturerna är tillverkade av konstnären Linnea Jörpeland. Konstverket med den nigande flickan har 3 skulpturer, enbart två av dessa blev stulna (de två vänstra på bilden). Värdet på godset uppskattas till 50 000 kr.
Mer detaljer
Porträttbyst av Hjalmar Branting stulen i Helsingborg

Porträttbyst av Hjalmar Branting stulen i Helsingborg

Någon gång under oktober månad, okänt när, har en porträttbyst av Hjalmar Branting stulits från sitt monument i Folkets Park/Sundspärlan i Helsingborg. Porträttbysten är tillverkad av brons och är ca 60cm hög. Den har skulpterats av konstnären Carl Eldh, känd bl.a. för Brantingsmonumentet på Norrmalmstorg i Stockholm.
Mer detaljer
Polisen söker efter ägare till byst i brons, Helsingborg

Polisen söker efter ägare till byst i brons, Helsingborg

Polisen i Helsingborg efterlyser ägare till en byst i brons förställande en man. Bysten är ca 1 m hög och på bystens högra sida anges konstnärens namn, N Mölleberg. Detta är en svensk skulptör, teknare och grafiker vid namn Nils Hjalmar Möllerberg 1892 - 1954. Är det någon som vet något om bysten ring vårt larmnummer 020- 325 325.
Mer detaljer
Glömt lösenord
Du har missat att fylla in ditt användarnamn Lösenordet var tom

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här